Kalendarium

Afterwork-träffar hålls sporadiskt i Stockholm sedan september 2013.

I Göteborg är det sedan oktober 2013 AW-träff i princip varje månad den 10:e, hör av er till Anders Larsson. Det har också hållits återkommande möten i samband med den så kallade TUR-mässan, på senare år dock i annan form.

Sedan 2009 har det minst en gång årligen i Stockholm ordnats möten med föredrag och måltid eller i form av filmvisning med olika initiativtagare.

Klubbens årsmöten brukar, men behöver inte, äga rum i början av hösten. Jämna år hålls mötet i Sverige och udda år utomlands enligt närmast föregående årsmötes beslut. Kontakta någon i styrelsen för mer information.

De senaste klubbresorna gick till Sydsudan, Somalia och Libyen (alla 2021). Klubben har genomfört många gemensamma resor under årens lopp. Ytterligare klubbresor är planerade - se nedan - med reservation för pandemi- och säkerhetsläget.

Medlemmar och aspiranter välkomnas att i samråd med styrelsen utforma kommande klubbresor. Det är vi tillsammans som gör klubbens verksamhet!

Om du behöver hjälp att komma i kontakt med någon av ovanstående, hör av dig till webmaster.

 • Klubbresa till peruanska Amazonas
  27 okt. 00:01 CEST – 06 nov. 23:59 CET
  Iquitos, Iquitos, Peru
  Kontakta Michael Cederborg eller Bengt Hildebrand för mer information om resan. FULLBOKAT!
  Dela
 • Klubbresa till Sierra Leone
  01 apr. 2022 00:01 CEST – 10 apr. 2022 00:00 CEST
  Sierra Leone, Sierra Leone
  Kontakta Reine Larshans för mer information och anmälan till resan som planeras med möjlighet till avslut i Liberia. Reservation för pandemiläget
  Dela
 • Club100-årsmöte i Kiruna
  26 aug. 2022 15:00 CEST
  Kiruna, Kiruna, Sverige
  Årsmöteshelg med utflykt till Finland och Treriksröset den 27/8. Klockslaget för mötet preliminärt. Mer info kommer. Ansvarig: Hans Ollongren
  Dela
 • Klubbresa till Nordkorea
  Tid ej fastställd
  Dags att vädra skidoverallen.....
  Preliminärt sportlovet 2023
  Dela