top of page

Kalendarium

Afterwork-träffar hålls sporadiskt i Stockholm sedan september 2013.

I Göteborg är det sedan oktober 2013 AW-träff i princip varje månad den 10:e, hör av er till Anders Larsson. Det har också hållits återkommande möten i samband med den så kallade TUR-mässan, på senare år dock i annan form.

Sedan 2009 har det minst en gång årligen i Stockholm ordnats möten med föredrag och måltid eller i form av filmvisning med olika initiativtagare.

Klubbens årsmöten brukar, men behöver inte, äga rum i början av hösten. Jämna år hålls mötet i Sverige och udda år utomlands enligt närmast föregående årsmötes beslut. Kontakta någon i styrelsen för mer information.

De senaste klubbresorna gick till Azerbajdzjan och Köpenhamn (bägge 2023). Klubben har genomfört många gemensamma resor under årens lopp. Ytterligare klubbresor är planerade - se nedan - med reservation för pandemi- och säkerhetsläget.

Medlemmar och aspiranter välkomnas att i samråd med styrelsen utforma kommande klubbresor. Det är vi tillsammans som gör klubbens verksamhet!

Om du behöver hjälp att komma i kontakt med någon av ovanstående, hör av dig till webmaster.

 • Club100-årsmöte i Venezuela
  28 juli 00:01 – 07 aug. 23:59
  Årsmötet hålls eventuellt vid Angel Falls
  Reine Larshans och Sonny Colin är kontaktpersoner. Datumspannet ovan är indikativt. Planeras även en sidoutflykt till the Guianas med Daniel Werner som kontaktperson.
  Dela
 • Klubbresa till Bangsamoro
  23 okt. 00:01 – 26 okt. 23:59
  Muslimska Mindanao, Filippinerna
  Häng med på denna tur till Sulu- och Jolo-arkipelagerna i södra Filippinerna. This trip is not for the faint-hearted. Begränsat antal deltagare. Sker sannolikt 23-26/10 (ev veckan innan). Start och avslut i Zamboanga. Mer info kommer. Ansvarig: Bengt Hildebrand
  Dela
 • Klubbresa till Nordkorea
  Tid ej fastställd
  Dags att vädra skidoverallen.....
  Resan äger sannolikt rum vecka 9 (2024). Kontakta Reine Larshans för mer information.
  Dela
bottom of page